HTML

Felhívás

Kedves látogató ! Ez egy megújult tőzsde blog! A régi blog elérhető az ajánlott honlapok menüpont alatt.Az oldalon található tartalom kizárólag saját vélemény! Ha valakinek az itt közölt információk által anyagi eredetű kára keletkezik, azért semmilyen jellegű fellelősséget nem vállalok !

Hirdetés

Címkefelhő

dax (1) dowjones (3) elemzés (7) eliott (1) energia (1) eur/usd (1) gépjárműszektor (1) man (1) megújuló (1) nasdaq (3) pannergy (1) pszichológia (2) rába (1) russel (1) s&p500 (4) usa (5)

Megjegyzések

2010.12.12. 15:58 TrogerBroker

Usa Indexek középtávra

Usa indexeket nézve elsőre azt mondtam hogy ezek betegek, de tetszik, nem tetszik elég komolynak tűnik a kitörés. Olyannyira hogy a Nasdaq és a Russel2000 a 2007-es csúcsokat ostromolhatja hamarosan... Sőt ! Mindkettőben a célár jóval e fölé is mutat középtávon. S&P500 és DJIA is kitörésre áll, elég hihetetlennek tűnő célárakkal... USA-ban úgy látszik megint lufit akarnak fújni...

Nasdaq hetes bontásban :                                          

A 2550 valamint a 2600 pontos ellenállás leküzdésével elindulhat a 2007-es csúcsot ostromolni. A szeptemberig lezajlódó korrekcióval kiépült egy 2 év mozgását magába foglaló Fordított Fej-váll alakzat. Rövidebb célárunk a jobb vállból a 2007-es csúcsra, 2850 pontra mutat. Hosszú távú célárunk a nagy Fej-Vállból már jóval 3000 pont fölé, a 161,8 % -os fibó szintre. Középtávon véleményem szerint a csúcstámadást várhatjuk, azt hogy onnan merre, még nehéz megmondani. Mindenesetre ha a TA nem hazudik, akkor a Nasdaqot fél éven belül a 2007-es csúcs fölé várhatjuk.

 Russel2000 hetes bontásban :

 

Ez a chart is nagyon jól néz most ki... A 740 leküzdésével megnyílt a tér a mindenkori csúcsa felé. Kitörésre áll. Duplaalj után itt is egy fülescsésze, amiből a célár a fibó 161,8 %-os szint, ami a mindenkori csúcsára mutat. Ha úgy nézzük akkor a "fülescsésze" itt is egy 2 éves fordított Fej-Váll jobb válla, amiből a  hosszú távú célár, már jóval a csúcs fölé mutat....Mindenesetre erre nem mernék fogadni, de a csúcstámadást úgy néz ki várhatjuk.

 S&P500 hetes bontásban :

 

Az Eliot ciklus lezárásával itt is egy fülecsésze szerű alakzat épült ki, amiből már sikerült új lokális csúcsra mennie. 1170-ponton erős támaszszintet alakított ki. A kitörésből elviekben 1350 pontig várható föl.

 

  DJIA hetes felbontásban :

 

Itt is ugyanaz látszik mint az S&P500-nál, csak még nem sikerült új lokális csúcsra mennie. Kitörés esetén a célár már 12000-pont fölé mutat... Azért legyünk óvatosak, év-vége van, még 1 rendesnek mondható kereskedési hét van hátra. A januári mozgás lesz majd a lényeges igazán.

Szólj hozzá!

Címkék: usa elemzés s&p500 nasdaq dowjones


A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdelap.blog.hu/api/trackback/id/tr762511030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása